Airportservice Nicole in As,
snel en betrouwbaar vervoer op maat

Airportservice Nicole - As Airport Nicole is een vervoerservice met een persoonlijke aanpak. Meer dan alleen een airportservice in As: met de glimlach zorgen we ervoor dat u, dag na dag, tijdig op de juiste bestemming komt. Wij geven uw vervoer vleugels, elke dag opnieuw. Eender voor wie, eender naar waar.

Voor alle mensen de juiste wagens

Dankzij onze ruime Toyota Avensis, Citroën Jumpy en Ford Transit, die vervoer tot 19 personen waarborgen, zijn ook grote gezinnen bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen gezinnen zitten goed bij Nicole, maar ook zakenmannen, bedrijfsleiders en toeristen kunnen op ons rekenen.

Zeker voor kinderen

Ook kinderen zijn in onze wagens welkom. We zorgen voor een kinderzitje zodat zij op een veilige manier kunnen reizen. Bovendien is de taxirit voor kinderen onder de twaalf jaar gratis.

Ons gepersonaliseerd vervoer is er ondermeer voor zakenmensen en voor vervoer naar feesten of hotels. Bekomt u graag een gratis en vrijblijvende offerte voor uw traject? Contacteer ons dan via de contactpagina van deze website. Wij staan 24 uur op 24, zeven dagen op zeven voor u klaar!

Wij gevestigd in As, in het oosten van Limburg. Onze standaardtarieven zijn afhankelijk van de plaats van vertrek: regio As of regio Maastricht.

Airportservice Nicole - As

Luchthavenvervoer

Vertrekt u op vakantie of zakenreis? Wij zorgen voor een start zonder zorgen.

Lees meer

Tarieven

Wij vervoeren vanuit Belgisch en Nederlands Limburg naar diverse luchthavens. Voor minder dan u denkt.

Lees meer

Airportservice Nicole - As

Hotelvervoer

Naast luchthavenvervoer verzorgen we ook de verplaatsingen van en naar bedrijven, restaurants, hotels, feesten.

Lees meer
Back to Top